Dag 4 och 5 - Washington DC

SÖNDAGEN DEN 12 JULI:
 
Vi lämnade New York klockan 7 på morgonen med buss. Vid lunchtid så stannade vi vid med gruppen på Starbucks och åt lite lunch. Vid 13.00 tiden så började den 4 timmar långa sightseeingen. Vi såg ställen som Vita Huset, Arlingtonkyrkogården och Kennedygravarna, Capitolium, Linconmonumentet och nya statyn på Martin Luther King.
 
 
Sedan kom vi fram och här ser ni en bild på vårat hotellrum. Sängarna är otroligt sköna och man sover jätteskönt!
 
MÅNDAGEN DEN 13 JULI:
 
Idag gick vi på två olika museum i Smithsonien, Air and Space och National-Historiska. Det med Air and Space var Simons och pappas grej, jag och mamma gick och pratade om mode och annat haha.
Men National-Historiska var allas cup of tea, där var det massor av fossiler av alla djur som någonsin har funnits. Och uppstoppade djur också. Och levande djur, tillexempel svarta änkan spindeln. Och massor av annat.
 
Sedan åt vi middag på en Italiensk resturang nästan precis vid hotellet. Servitrisen var helt fantastiskt rolig och bra.
Det kom en polisbil åkandes med sirener, och mamma sa "Vi har inte gjort något!" Och då svarade hon "Yeah, right. Jag hörde att vi hade några svenska spioner här i området :)". 
Hon sa massor av sådana här saker och fick oss att skratta.
 
Maten var supergod, dock glömde vi ta bild på den. Jag åt mitt livs godaste Pasta Carbonara, mamma och pappa åt en italiensk lasange och Simon åt en salamipizza. Mums!
 
Och här morfar ser du en bild på en jättestor Hibiscus, större än mammas hand. Washington är fyllt av blommor och annat grönt.
 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0