Dag 6 - New Orleans

I tisdags kom vi fram till staden jag har längtat så länge att komma till. New Orleans!
 
Vi vaknade klockan tre på morgonen och åkte med buss till Washingtonsflygplats. Det var en riktigt tråkig flygplats faktiskt. Men sedan lyfte planet till New Orleans som tog 2 timmar och 40 min.
 
(Nätverket här otroligt långsamt och det tar 15 minuter att ladda upp en bild. Därför blir det inte så många bilder i i detta inlägg. Ni får se mera bilder härifrån när vi kommer hem!)
 
 
Vi kom fram till New Orleans flygplats och åkte med buss till hotellet. Det är jättefint hotell med jag hittar inga bilder på det tyvärr. Efter att vi gått ut och ätit lite lunch så gick vi på en promenad med gruppen. Vi gick runt på Toulousgatan, Royal Street osv.
 
 
Det här är högsta domstolen i Louisiana. Alla stater har en egen sådan här byggnad.
 
 
På kvällen åt vi middag på hjulångaren som vi åkte med över Mississippi floden. Det var en buffe. Alla hittade någonting att äta, friterad fisk eller goda potatisar. Dock var efterrätten så kallat "Brödpudding". Den låg och flöt i någon sörja. Ingen åt den dock ;)
Mot kvällens slut började jazzbandet att spela och utsikten var helt otrolig.
Man ser ofta New Orleans som att hela staden bara består av så kallade Franska Kvarteren, med de vackra balkongerna osv. Men så fort man kommer där ifrån finns det väldigt mycket skyskrapor här i New Orleans.
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0