Dag 13 - Los Angeles

 Vi kom fram till Los Angeles omkring fyra tiden på eftermiddagen. Vi gick av bussen med gruppen och kollade på Walk Of Fame. Det var inte allt lika flashigt som i filmerna och så, det var en trottoar med stjärnor på bara.  Alla i hela gruppen hade förväntat sig myyycket mera. Men det var kul att gå runt och leta efter alla kändisars stjärnor, men det var många som hade stjärnor som vi inte visste vilka de var.
Men Absolut Vodka hade en egen stjärna, det var lite kul! 

 
Man har stängt av där man brukade komma upp för att se Hollywood-skylten, så det enda sättet man kunde se den och ta bild var i ett köpcentrum. Tänk att varje bokstav är 15 meter höga!
 
 
På kvällen gick vi och åt på Hard Rock Café. Pappa åt ribs, mamma kyckling och Simon lax.
 
 

Dag 13 - Las Vegas

Hej! Jag har inte så mycket tid just nu, så jag kommer bara att ladda upp några bilder ifrån denna dagen. Vi gjorde inte någon jättestort utav det, utan vi gick runt i staden och såg oss omkring.
 
 

Dag 12 - Las Vegas

Vi kom fram till Las Vegas vid fyra tiden på eftermiddagen. Vi gjorde ett snabbt stopp vid Las Vegas skylten.
Jag och mamma trodde att den skulle vara jättestor, men i verkligheten var den liten.
 
 
Vi bor på hotellet Paris. Man har en Eiffeltorn-kopia och inuti hotellet finns det massa små caféer, och man har gjort självaste staden där inne. Man har gjort hus och träd osv. Man har gjort taket till en himmel och det är vind där inne, så det känns som att man är ute. Innan jag kollade närmre trodde jag faktiskt att vi var utomhus. Det är ett jättecoolt hotell.
 
På kvällen gick vi och åt på en resturang tillhörde Ceasars Palace. Jag skulle beställa en alkoholfri drink, men eftersom att bartendern inte visste hur man gjorde det, så skämdes servitören och gav mig en gratis lemonad! Han var jättetrevlig och han gjorde en del utav kvällen.
Maten var HELT fantastisk. Vi köpte varsin pizza som var såå goda, vi fick in dem på träbrädor.
 
 
Här är lite bilder på Las Vegas nattetid:
 
 
RSS 2.0